Zoeken

Tijdens de aankomende editie van het Mañana Mañana festival staan er weer veel artiesten uit Oost-Nederland in de line-up! Veel van deze artiesten komen voort uit het ‘van Basis tot Booster’ convenant: het talentontwikkelingsconvenant dat zich inzet voor muzikaal talent in Oost-Nederland. Dit met het doel om de creatieve energie uit de regio te omarmen en makers de kans te geven om de volgende stappen in hun carrière te zetten. Een aantal van deze makers zie je van 13 tot en met 16 juni live tijdens het festival.

 

Mañana Mañana 

Op de verschillende podia van Mañana Mañana zijn artiesten te vinden die verbonden zijn aan het convenant, van opkomend talent tot doorgewinterde legendes, het festival biedt de perfecte gelegenheid om de (Oost-)Nederlandse muziekscene te verkennen. De line-up van artiesten uit Oost-Nederland bestaat onder andere uit Robin Scherpen, Druiprek, Femme Fugazi, The Grand East, Stefanie Struijk en nog veel meer!

Het ‘van Basis tot Booster’ convenant

Het ‘van Basis tot Booster’ convenant, oftewel Muziekhub Oost, is een samenwerking tussen 12 organisaties uit Oost-Nederland die zich bezighouden met muziek, dit zijn podia, productiehuizen, showcase festivals, conservatoria en poppunten. Zij delen het doel om een omgeving te creëren waarin muzikaal talent kan groeien en talentontwikkeling centraal wordt gesteld. Door het delen van hun kennis, faciliteiten en financiële middelen kunnen beloftevolle nieuwe makers de volgende stap zetten.

Deze samenwerking tussen BRUT, Metropool, Hedon, Burgerweeshuis, De Basis, ArtEZ, Booster, Poppunt Overijssel, Poppunt Gelderland, Gigant, Luxor Live en Doornroosje maakt het mogelijk om de muziekscene in Oost-Nederland te versterken, talenten te laten groeien en ze een podium te geven. Meer over het convenant lees je hier.

Meer over Mañana Mañana, de line-up en de tickets vind je hier.

 

Meer nieuws