Zoeken

Voor wie?
Het podium roept jou. Je hebt al eens in de schijnwerpers gestaan en weet dat je hierin nog meer kan en wíl leren. Misschien volg je er een opleiding voor, of heb je op een andere manier al je eerste stappen gemaakt. Dat is niet verplicht: motivatie gaat boven ervaring. Je wilt samenwerken met anderen en echt in co-creatie iets opzetten. Je staat open om te leren, van de inspirerende makers, coaches en je mede-creators. Je bent beschikbaar van januari-april 2024, elke woensdagavond en enkele weekenddagen.

Wat ga je doen?
In de Ateliers ga je van januari-april 2024 in een groep aan de slag onder begeleiding van twee verschillende makers. Elke woensdagavond van 19:00 tot 22:00 ga je het creatieproces aan met je eigen Atelier-groep in Theater a/d Rijn. Samen werk je toe naar een presentatiemoment in april. In de maand van de presentatie ben je naast de woensdagavond ook twee weekenden bezig met repeteren en maken: 23 & 24 en 30 & 31 maart 2024.

Aanmelden

Lijkt dit je wat en zou je mee willen doen? Stuur dan je naam, telefoonnummer en een korte motivatie naar info@theateraanderijn.nl. Later in het jaar organiseren we een auditieworkshop waarin je de makers, coaches en Theater a/d Rijn leert kennen, en wij jou. De week erna krijg je te horen of je geselecteerd bent. We hebben per Atelier plek voor 8 – 10 deelnemers.

In september is de eerste groep van Ateliers gestart onder begeleiding van makers Wensley Piqué & Jo-An Westerveld en Joeri Heegstra & Boris de Klerk. De eindpresentatie van deze groep is de te zien op VR 15 DEC. Meer info volgt.

Meer nieuws