Zoeken

Maak tijdens je kerstvakantie kennis met de literaire makers van vandaag! Ieder jaar publiceert De Nieuwe Oost | Wintertuin nieuwe chapbooks, een ep in boekvorm. Dit jaar laten makers Laurens van de Linde en Jordi Lammers zien wat ze in huis hebben. Bestel Paviljoen van het tijdelijke geluk en Slaap lekker, Hiroshi Yoshimura als pre-order in de webshop.

Van muziek, kunst, literatuur, tot hoodies: het oosten is de broedplaats van Alle Vette Shit. Schenk deze hoodie aan alle toffe koukleumen voor de winter! Verkrijgbaar in S, M, XL en 2XL.

De Losbladige Notulen is een papieren uitgave van Notulen van het Onzichtbare, die we bij speciale gelegenheden samenstellen. De nieuwste editie, ter ere van het Wintertuinfestival, omvat vier kunstkaarten van illustrator Fiona Lutjenhuis, bij teksten van Jozien Wijkhuijs, Ramy El-Dardiry, Juicy IJsselmuiden en Thom Wijenberg.

MINKA roept iedereen op om meer te dromen, te dansen en te leven. Haar cassette is het perfecte cadeau voor degene die ervan houden even helemaal los te laten en te genieten. Verkrijgbaar in wit en zwart!

Op zoek naar een origineel decembercadeau voor onder de boom bij je (groot)ouders? Geef een abonnement op Vitamines voor de geest! Een boekje met o.a. beeldende kunstopdrachten van het Rijksmuseum en het Bonnefanten, schrijfopdrachten van Siham Amghar en Max Hermens en een mooie kunstkleurplaat.

Schenk de verbeelding aan je partner, familie of vrienden, of juist aan iemand die het nu extra goed kan gebruiken en koop een theaterticket bij Theater a/d Rijn. Want een voorstelling prikkelt zintuigen, maakt impact, kan verwarren en verwonderen.

Meer nieuws