Zoeken

Behoefte aan inhoudsvolle kroegpraat over jouw act? Tijdens het online Feedback Café zet De Nieuwe Oost pop in samenwerking met Booster diverse professionals in om d.m.v. online groepsgesprekken zo veel mogelijk kennis over de Nederlandse muziekindustrie te delen met artiesten uit heel Nederland. Door online te sparren met professionals en andere artiesten krijg je misschien nieuwe inzichten en verse inspiratie voor jouw project. De insteek ligt niet enkel op het business/industrie aspect; er is ook ruimte om creatieve blokkades, processen en tips te behandelen. Elke brandende vraag is er één die beantwoord kan worden in het online Feedback Café.

 

Inschrijven

Inschrijven kan via de website! Wanneer je de inschrijving hebt gedaan ben je officieel ingedeeld in jouw desbetreffende groep. Let op: vanaf het moment dat je bent ingeschreven gaan wij er dus vanuit dat je aanwezig zult zijn. Het online Feedback Café is op maat gemaakt en daarmee niet vrijblijvend.

Op de dag zelf kom je via Zoom in een groepsgesprek van een uur. Naast jouw act zijn aanwezig: Een moderator, een professional uit de muziekindustrie en twee andere acts die op zoek zijn naar feedback.

 

Aankomende edities

8 Juni

28 Oktober: ArteZ Editie