Zoeken

Op zaterdag 13 oktober staat Metropool Enschede geheel in het teken van het Twentse talent! Er is een dag- en avondprogramma.

Van 13:00 tot 17:00 uur kun je gratis kennismaken met een groot scala aan activiteiten, presentaties en natuurlijk livemuziek. Ideaal voor de muzikant die zijn carrière een boost wil geven, maar ook voor de ‘gewone’ liefhebber zeer interessant. N.E.W. is aanwezig om te laten zien en horen hoe je als beginnend producer een volgende stap kunt zetten in de wereld van elektronische muziek.

Daarnaast biedt het Twents Songwriters Gilde een interactieve ‘Hoe Maak Ik Een Goede Presskit’-cursus. Verder wordt uit de doeken gedaan hoe het ook al weer zit met Buma, Sena en al die andere zaken. Gigstarter komt langs en Booster en Pop Secret openen de inschrijvingen voor hun festival/talentenjacht. Studenten van Artez Popacademie en ROC Podiumacademie houden openbare repetities en de collega’s van Het Burgerweeshuis en Hedon geven tips, tricks en een kijkje in hun talentkeuken. Kom langs voor een shot kennis en vergroot je netwerk onder het genot van een drankje.