Zoeken

In de waan van de dag is het moeilijk om die tijd en ruimte te nemen. Daarom wil De Nieuwe Oost pop ze die geven. Ze mogen een hele vrijdag in De Bubbel van onze bovenzaal in Deventer werken, spelen, eten, vervelen, ruziën, vrede sluiten, proberen. Ze duiken onder in de bubbel met een onbeantwoorde vraag. Aan het eind van de middag gaat de Bubbel virtueel open voor bezoekers en begint de VrijMiBubbel: de band/act presenteert nieuw materiaal of een clip, laat zich interviewen, doet een V&A sessie met publiek. Alles is mogelijk.

De eerste editie vindt vrijdag 26 juni plaats. We sluiten Garage punk/Riot grrrl band Get Jealous dan op in onze bovenzaal. Ze duiken onder in de bubbel met een onbeantwoorde vraag en houden je ondertussen op de hoogte van de vorderingen. Om 17 uur gaat de Bubbel virtueel open voor bezoekers en begint de VrijMiBubbel. Volg het proces en wees aanwezig bij de VrijMiBubbel via onze socials.

Ben je maker en wil je ook in de VrijMiBubbel? Mail dan info over jezelf en het vraagstuk waar je aan wilt werken aan karlijn@denieuweoost.nl.