Zoeken

Tijdens Kelderfest wordt voor één dag en nacht dertien locaties in de historische binnenstad van de #Hanzestad Deventer omgetoverd tot unieke podia voor muziek, kunst, theater en spoken word.

Kelderfest biedt de bezoeker een gevarieerd betaald en gratis programma. Het betaalde programma bestaat uit grote namen op grote locaties waaronder Penguin Cafe in de Lebuinuskerk, Thomas Azier in het Burgerweeshuis en fusus x LAVALU in het Penninckshuis. Voor theaterliefhebbers is Boy’s Won’t Be Boys te zien in de Bergkerk.

Het gratis toegankelijke programma presenteert een breed scala aan talentvolle artiesten, theatermakers en kunstenaars in verschillende kelders van Deventer. Benieuwd wie dit zijn? Meer informatie en tickets.

Kelderfest wordt georganiseerd door BRUT, Burgerweeshuis en Deventer Verhaal in samenwerking met Bibliotheek Deventer, De Perifeer, dEVENTer, Deventer Schouwburg, Kunstenlab, MIMIK Film+Theater+Café Deventer en Museum EICAS en wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel en Gemeente Deventer.

Meer nieuws