Zoeken

Ischa Den Blanken

Dichter

Ischa

Ischa den Blanken (1991) is maker, speler, schrijver en spreker. Hij studeerde af als theaterdocent aan ArtEZ en startte in 2020 een master Continentale Filosofie aan de Radboud. Ischa maakt theater en podcasts, speelt in zijn eigen werk en in dat van anderen, schrijft gedichten en theater en treedt op als spoken word artiest. 

Ischa’s werk ontstaat op de raakvlakken tussen taal, performance, muzikaliteit en filosofie. Samen met De Nieuwe Oost ontwikkelde hij in 2020 ‘3D – een spoken word EP’, waarin 3 van zijn gedichten in 3 verschillende media werden uitgegeven: als hoorspel, korte film en grafisch boekwerk. Met deze EP laat Ischa zien dat hij in uiteenlopende disciplines thuis is. 

Traject

Samen met De Nieuwe Oost | pop kan Ischa een team vormen waarmee hij de filosofische levenshouding via poëzie aan zijn publiek kan onderwijzen. Als onbegrensd productiehuis steunt De Nieuwe Oost | pop deze maker op facilitair, verbindende en motiverende kracht. Ischa houdt zelf de regie over het gehele traject en kan zo zijn plannen omzetten in actie.

Shows

28 November – MIMIK

Meer Informatie

WEBSITE | INSTA 

Contactpersonen

Gerelateerd nieuws

This site is registered on wpml.org as a development site.