Zoeken

Jordi Lammers

schrijver

Jordi Lammers (1996) schrijft proza en poëzie. In 2016 was hij de campusdichter van de Radboud Universiteit. Hij publiceerde verhalen en gedichten in De Revisor, Op Ruwe Planken en op De Optimist en schrijft essays voor rekto:verso. Je kon hem horen voordragen op de Nijmeegse Kunstnacht, het Nijmeegs Boekenfeest en het International Literature Festival Utrecht, en bij deBuren op uitnodiging van Erwin Mortier. In het voorjaar van 2020 won Jordi Write Now!. Samen met zijn broer Rindert vormt hij de tweekoppige band Benji, waarin zij muziek en poëzie laten samensmelten. Dit najaar verscheen Jordi’s Wintertuinsessie Kunstgras, een eenmalig clubblad waarin hij zijn twee passies voetbal en literatuur combineert.

In november verschijnt het chapbook van Jordi met de naam Slaap lekker, Hiroshi Yoshimura, dat bestaat uit vijf korte verhalen. Tijdens de festivalavond van Wintertuinfestival op zaterdag 27 november zal hij zijn werk presenteren, maar je kunt nu al een pre-order plaatsen in onze webshop. Jordi’s chapbook wordt begin december naar je toegestuurd.

Slaap lekker, Hiroshi Yoshimura
In Slaap lekker, Hiroshi Yoshimura volg je een troostende schoonmaker, een jarige tiener, twee oude schoolvriendinnen die het concert van hun jeugdheld bezoeken, een tankstationbeveiliger die naar de snelwegrailing kijkt, en een man die vriendschap sluit met een kat. Allemaal willen ze geloven dat er iets groters is, een uitweg naar een mooier, beter en zinvoller bestaan. Op sommige momenten lijken ze die te vinden, maar meestal blijven ze zoeken. In deze bundeling verhalen laat Jordi Lammers zien wat het betekent om ergens in te geloven.
Bestel Jordi’s chapbook.

Slaap lekker, Hiroshi Yoshimura - Jordi Lammers

Contactpersonen

Neem voor meer informatie contact op met Thom

Gerelateerd nieuws

This site is registered on wpml.org as a development site.