Zoeken

Lena Hessels

Zangeres, Muzikant

Lena Hessels

Lena Hessels (21) was 8 toen ze voor het eerst op het podium stond. Als dochter van Terrie Hessels, gitarist van de avantgarde-impropunkband The Ex, maakte ze van jongs af aan kennis met life on the road. Maar waar Lena had kunnen kiezen om in haar vaders impropunk voetsporen te treden, koos ze haar eigen weg.

In 2018 bracht Lena haar debuut EP Billow uit. In 2020 ging ze opnieuw de studio in voor een nieuwe sound. Samen met producer Tender Blom, ook bekend als gitarist van Pip Blom, creëerde Lena Hessels een reeks nieuwe tracks van verleidelijke abstracte electro-pop songs met een hypnotiserende donkere toon en afwisselende speelsheid. Dit is het geluid van een muzikant die geniet van de mogelijkheden van de studio, overtuigd van haar stem en de aantrekkingskracht van haar identiteit. Het vertrouwen van Hessels in haar kenmerkende stijl is overtuigend. Zelfbewust en -verzekerd markeert Lena Hessels de opkomst van een nieuwe, onweerstaanbare popartiest.

 

Traject

Lena Hessels gaat met De Nieuwe Oost | pop samenwerken om drie EP’s uit te brengen. Hiervoor werken we samen om Lena Hessels neer te zetten in de pop-scene door middel van, onder andere, op-maat gemaakte releaseplannen. Gedurende het traject zetten wij een productioneel en marketing-gericht team in om Lena Hessels nationaal en internationaal herkenbaar te maken in de pop-scene.

Contactpersonen

Gerelateerd nieuws

This site is registered on wpml.org as a development site.