Zoeken

MAISON the FAUX

modehuis & creative studio

Modehuis en creative studio MAISON the FAUX onderzoekt nieuwe vormen van mode door middel van beleving, interactie en performativiteit.

Het modehuis en creative studio, MAISON the FAUX, onderzoekt nieuwe vormen van mode door middel van beleving, interactie en performativiteit. Het handschrift van MAISON the FAUX kenmerkt zich door een maximalistische blend van mode, decor, styling en ruimtelijke vormgeving. MAISON the FAUX creëert “FAUXperiences” totaalbelevingen die het publiek uitdagen om de wereld in een nieuw licht te zien. Bij De Nieuwe Oost brengen ze hun ervaring in het theater en zoeken ze de verdieping: waar liggen de grenzen tussen mode en theatraliteit, vorm en inhoud?

MAISON the FAUX (Joris Suk en Tessa de Boer) deed bij De Nieuwe Oost enkele residenties en werkte tijdens #radicaallokaal (oktober 2020) samen met Stef van Looveren, een in Antwerpen gevestigde multidisciplinaire genderfluïde kunstenaar. Een onderzoek gericht op het verkennen van identiteit en personages en de (on)mogelijkheden van het theater in deze tijd. In mei 2021 deden ze een residentie in samenwerking met Food Designer Katja Gruijters. In maart 2022 wordt hier met een nieuwe residentie en Uurtje Oost een vervolg op gegeven in The Horn of Plenty.

WebsiteFacebook | Instagram

MAISON the FAUX #radicaallokaal

Contactpersonen

Wil in je meer weten over deze maker? Neem dan contact op met Eve.

Gerelateerd nieuws

This site is registered on wpml.org as a development site.