Zoeken

Droom Dit en BRUT gaan samenwerken aan de verdere artistieke en zakelijke ontwikkeling van de band. Droom Dit heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een spraakmakende live-act met een sterke eigen sound en een duidelijk karakter. BRUT zal de band binnen een langdurig samenwerkingstraject ondersteunen en adviseren op verschillende onderdelen van hun ontwikkeling.

Na het releasen van meerdere singles en EP’s werd Droom Dit begin dit jaar door 3voor12 uitgeroepen tot beste live act van Noorderslag. De band heeft nu een volle festivalzomer voor de boeg en werkt toe naar de release van hun debuutalbum in 2025 en een daarop volgende clubtour. De band werkt hierbij vanuit de ambitie om alle facetten van de release en de liveshow naar een hoger niveau te tillen. BRUT ziet in Droom Dit de makers van morgen; verhalenvertellers die zich niet laten indammen door vaste stramienen en regels. De band heeft met muziek de vorm gevonden om te vertellen wat hen op het hart ligt en schuwt tegelijkertijd niet om andere kunstvormen te omarmen.

BRUT zal Droom Dit tijdens het traject ondersteunen om dit onderzoek verder aan te gaan en op deze manier bijdragen aan de artistieke ontwikkeling van de band. Daarbij ondersteunt BRUT bij planning, financiering en productie en zetten we ons netwerk in.

Droom Dit speelt deze zomer op diverse festivals door heel Nederland! De band zie je op de volgende data:
6 juli op Wilde Weide in Kraggenburg, 7 juli op Festival der Aa in Schipborg, 13 juli op Valkhof Festival in Nijmegen, 27 juli op Weitjerock in Ijzendijke en 28 juli op Zomer op het Plein in Alkmaar.

Lees meer over de samenwerking.

Meer nieuws