Zoeken

Schrijf je verhalen, gedichten, essays of werk je aan een project, performance of een boek? Wil je je graag begeven in de literaire wereld maar weet je niet waar je moet beginnen? Meld je aan voor Wintertuins spreekuur voor een duwtje in de juiste richting!

Voor beginnende schrijvers kan de literaire wereld best onoverzichtelijk zijn. Hoe kom je op een podium terecht? Welke literaire tijdschriften zijn er zoal en waar moet je op letten als je een tekst opstuurt? Hoe vind je aansluiting met andere schrijvers en lezers, en wat kan dat je opleveren? Waar kun je terecht als je subsidie wil aanvragen voor een project en wat heb je nodig voor een subsidieaanvraag?

Bij Wintertuin helpen we je graag met dit soort vragen. In december kun je  aanschuiven bij ons digitaal spreekuur, waarbij je met een van onze talentontwikkelaars of redacteuren in gesprek gaat over een vraag of kwestie waar je als schrijver tegenaan loopt.

Wil jij iets voorleggen aan onze medewerkers? Klik dan door naar het formulier en meld je vóór woensdag 29 november aan. Het aantal plekken is beperkt, dus schrijf je zo snel mogelijk in.

Op basis van je beschikbaarheid en je vraag delen we je in bij een van de drie spreekuren op 7, 12 of 13 december. We laten je 29 november weten op welk moment je aan de beurt bent. Per schrijver hebben we ongeveer een kwartier de tijd.

Meer nieuws