Zoeken

We zoeken een proactieve en enthousiaste collega met minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen een vergelijkbare organisatie. De Nieuwe Oost is het onbegrensd productiehuis voor kunstenaars, zoals muzikanten, theatermakers, choreografen en schrijvers. We bieden makers een plek waar mag worden geëxperimenteerd en een platform waar ze elkaar kunnen ontmoeten. Vanuit Deventer focussen we op muzikaal talent en werken met makers aan professionele
ontwikkeltrajecten waar popcultuur het vertrekpunt is. Makers en projecten die op dit moment onderdeel zijn dit traject zijn o.a. MINKA, fusus, NESS en A Mili.

Als financieel medewerker / administrateur bij De Nieuwe Oost pop kun je goed prioriteren, want je hebt een divers pakket aan taken en activiteiten. Geen dag is hetzelfde, we werken in een divers team waarmee we elke dag impact maken op de muziekindustrie. Je bent zorgvuldig, accuraat en je kan zowel zelfstandig als in een klein en hecht team goed functioneren. Naast de dagelijkse werkzaamheden op financieel vlak (administratie, kwartaal/jaarcijfers etc), kun je strategisch denken en snap je de dynamiek rondom subsidie trajecten en daarbij behorende verantwoording. Kortom, een gevarieerde en uitdagende functie waarbij je stevig in je schoenen moet staan, en die een wereld voor je opent.

De Nieuwe Oost hecht groot belang aan diversiteit, zowel in ons team en bij onze makers als binnen de projecten en altijd op basis van inhoudelijke redenen. Daarom nodigen we graag sollicitanten uit met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen. 

Klik hier voor een volledig overzicht van de functie.

 

Interesse?

Sollicitaties met een motivatie & CV kunnen tot en met zondag 31 oktober gemaild worden naar mirjam@denieuweoost.nl. De gesprekken vinden half november plaats.

 

Meer nieuws

This site is registered on wpml.org as a development site.