Zoeken

Wintertuin is op zoek naar een enthousiaste projectmarketeer en contentspecialist (x/v/m) voor 24 tot 28 uur p.w., die zelfstandig en project­matig kan werken, ervaring heeft met storytelling en geïnteresseerd is in literaire projecten met een maatschappelijke doelstelling.

Als marketeer en contentspecialist maak je deel uit van het marcomteam. Je ondersteunt de sr. marketeer en bent daarnaast nauw betrokken bij de podiumafdeling en onze maatschappelijke projecten. Je schuift aan bij wekelijkse overleggen en denkt mee over de programma’s, waarbij je zowel inhoud als marketing in je achterhoofd houdt. Je brengt de verhalen naar buiten die er binnen onze projecten en organisatie spelen: via social media, nieuwsbrief, persberichten, campagnes, et cetera. Ook wanneer er minder te vertellen lijkt, zorg jij ervoor dat

Wintertuins kanalen zijn gevuld met waardevolle en relevante content. Hoe jouw werkweek eruit kan zien: je schuift aan bij een overleg, tijdens een evenement verzorg je op creatieve wijze de socials, je schrijft een persbericht en een tekst voor de website, en denkt mee over de campagne van een aankomend festival.

Bekijk de gehele vacaturetekst hier.

Interesse?
Stuur je motivatie samen met een cv uiterlijk 28 augustus naar info@wintertuin.nl. Dit mag in iedere vorm: geschreven tekst, audio, video, et cetera. De gesprekken vinden plaats op woensdag 7 september (eerste ronde) en 15 september (tweede ronde).

Meer nieuws