Zoeken

Stage Programma en Productie
Als stagiair op de programma-afdeling brainstorm je mee over de inhoud en vorm van onze programma’s, schrijf je programmateksten, nodig je schrijvers en andere artiesten uit, stel je draaiboeken op en lees je mee met subsidieaanvragen. Je ondersteunt de makers bij de uitvoering van hun programma’s en je collega’s bij het opzetten en organiseren ervan. Lijkt dit je wel wat? Lees dan verder.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Laurens van de Linde (programmamaker) via laurens@wintertuin.nl.

Stage Publiciteit
In deze stage ondersteun je de afdeling publiciteit bij de totstandkoming en uitvoering van verschillende marketingcampagnes. Je gaat aan de slag met onze socialmediakanalen en de nieuwsbrief, denkt mee over de inrichting van onze campagnes, benadert partners en pers, en helpt ons een (nieuw) publiek te bereiken voor verschillende projecten en evenementen. Spreekt dit je aan? Lees dan alle informatie.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Lisanne Boomkamp (hoofd marketing & communicatie) via lisanne@wintertuin.nl.

Wat bieden we?

  • een plek binnen het hechte Wintertuinteam, waarbij je volledig meedraait
  • een kijkje achter de schermen bij uiteenlopende projecten en programma’s
  • een flexibele werkplek op het Festivalhuis
  • een stagevergoeding van 200 euro per maand op basis van 3 dagen stage (incl. eventuele reiskosten voor woon-werkverkeer)

Startmoment, duur van de stage en vaste werkdagen worden in onderling overleg bepaald. Je kunt je reactie in de vorm van een motivatie (de vorm staat vrij: verras ons met een brief, video of iets anders!) en cv met relevante ervaring sturen naar info@wintertuin.nl. We ontvangen je reactie graag uiterlijk 11 december. De gesprekken vinden plaats tussen 15 en 22 december.

Meer nieuws