Zoeken

MAISON the FAUX presenteert “Center For Entertainment”
in samenwerking met Club Guy & Roni’s Poetic Disasters Club en De Nieuwe Oost.

MAISON the FAUX installeert op Down The Rabbit Hole het “Center for Entertainment”. Een performance installatie waar de DTRH bezoeker onderdeel wordt van een onderzoek naar de excentrieke wereld van de entertainer. Waar begint het podium en houdt de backstage op? Wat betekent het om “op” te moeten gaan? Hoe offer je jezelf op als entertainer? De bezoeker wordt backstage meegenomen in de voorbereiding van het optreden van de eeuw van de MAISON the FAUX entertainers. De entertainers zwepen zichzelf op, houden van het publiek, haten het publiek, breken zichzelf af en bouwen zichzelf op.  Backstage en frontstage clichés worden uitvergroot en onderzocht, dit alles met de bezoeker van DTRH op de hielen van de “MAISON the FAUX Entertainers”

Credits:

MAISON the FAUX presenteert het “Center For Entertainment” in samenwerking met Club Guy & Roni’s Poetic Disasters Club en De Nieuwe Oost.

Choreografie: Tatiana Matveeva
Performers Poetic Disasters Club: Georgia Lyell, Arno Verbruggen, Annemieke Mooij, Lodewijk Walther Boer, Terencio Douw, Olympia Kotopoulos en Phoenix Chase-Meares
Productie: Jeamy Des Celles
Licht Ontwerp en technische productie: Rob Daanen en Guus Broeren
Visuals & Videografie: Robert Fox