Zoeken

Alles dat beweegt is sexy. Neem de wind die door de bomen waait; de zee die op het strand aanspoelt; lava erupties. Hoe verhouden wij ons tot deze eeuwigdurende hofmakerij van Moeder Natuur? En hoe zit dit in de stad, waar de natuur plaatsmaakt voor een urban jungle van beton en bakstenen?

Terug naar natuurlijkheid

Samen met twee performers en een artistiek team onderzoekt Igor Vrebac onze relatie tot de natuurlijkheid van seks. Hij wil ons terugvoeren naar een seksuele kracht die we door de evolutie heen vergeten lijken te zijn, maar altijd heeft bestaan. Een kracht die ons verbindt, maar voornamelijk ons allen opwindt.

Talentontwikkelingstraject

Igor Vrebac maakt deze voorstelling voor Het Atelier 2019 op Oerol en Over het IJ Festival. Het Atelier is het gezamenlijke talentontwikkelingstraject van Oerol en Over het IJ Festival. Drie nieuwe makers bouwen – gedurende de periode van een jaar via workshops, ontmoetingen, residenties – aan hun eigen theatertaal en visie op locatietheater. Hun artistieke steigers staan zowel in de natuur van Terschelling als op de industriĆ«le NDSM-werf in Amsterdam.

Credits

Idee en maker: Igor Vrebac; Performers: Inbal Abir en Anton van der Sluis; Artistiek team: n.t.b.; Foto: Onder licentie van Shutterstock; Met dank aan: Maurice Bogaert, Antsje van der Zee, Eve Hopkins, De Nieuwe Oost, Oerol, Over het IJ Festival.