Zoeken

Jan Terlouw Junior & The Nightclub

Jan Terlouw Junior  – Jan Terlouw Junior & The Nightclub (2017)
Release: 6 oktober 2017
Label: ONusual Records

Jan Terlouw Junior & The Nightclub is een lang gekoesterde droom van Jan Terlouw Junior, een jonge telg uit een familie vol schrijvers en componisten. Een maniakaal verhaal, dat in 2017 verteld wordt door middel van een album en een graphic novel.

Bezeten jazzvingers, diepe elektronische bassen en vintage soulzang voeren je mee in een alternatieve realiteit: een Sin City-achtige wereld met als decor een jaren ‘20 nachtclub. De bezeten karakters uit The Nightclub bieden een ongecensureerde inkijk in het hoofd van de autodidact muzikant en verteller Jan Terlouw Junior. Het klinkt alsof de verhalende gekte van Eminem, de bigband sounds van Frank Sinatra en moderne elektronica elkaar ontmoeten in de compleet nieuwe wereld van Jan Terlouw Junior & The Nightclub.

Jan Terlouw Junior & The Nightclub is een productie van poppodium Burgerweeshuis en productiehuis De Nieuwe Oost. De band nam in februari 2017 deze debuutplaat op in Kytopia (EpicRainbowUnicornStudio) met Simon Akkermans en Pieter Vonk achter de knoppen.

Voor meer informatie zie janterlouwjunior.com.

Jan Terlouw Junior & The Nightclub - Mister Nothing

Mister Nothing is de eerste single van het album Jan Terlouw Junior & The Nightclub.