Zoeken

Muziek Meeting Achterhoek

Op zaterdag 23 oktober, organiseren DRU Poppodium, De Nieuwe Oost | pop, Amphion Cultuurbedrijf en Dag van de Achterhoekse Popmuziek in Amphion Cultuur in Doetinchem een gratis dag voor iedereen die zich regelmatig met muziek bezig houdt. Er zijn verschillende paneldiscussies, een informatiemarkt en een afsluitende borrel.

Een gratis dag voor iedereen die zich regelmatig met muziek bezig houdt. Er zijn verschillende paneldiscussies, masterclasses en een afsluitende netwerkborrel. De dag is natuurlijk voor de muzikanten zelf maar ook boekers, managers, podcasters, technici, programmeurs en podia zijn van harte welkom. Kortom iedereen die in de muziekindustrie werkt of dat van plan is te gaan doen. Pop, hiphop, rock, dance: alle stijlen zijn vertegenwoordigd.

Paneldiscussies

Tijdens de drie paneldiscussies worden verschillende professionals uit de muziekindustrie geïnterviewd en kan het publiek vragen stellen. De panelleden delen hun kennis en geven tips over bijvoorbeeld boekingen, het regelen van optredens, social media voor bands en meer interessante onderwerpen. Zie de discussiepagina van dit evenement voor de panelonderwerpen.

Masterclasses

Ook worden er twee masterclasses gehouden voor de liefhebber. Op de dag zelf kun jij kiezen waar je het liefst heen wilt gaan.

Netwerkborrel

De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Gezellig nog even napraten met vakzusters en vakbroeders en de aanwezige specialisten.

FACEBOOK EVENT