Zoeken

NNENN

NNENN maakte tot op heden één album en twee ep’s.

NNENN – Shine Down Back (2017)
Release: 22 april 2017
Label: ONusual Records

Shine Down Back is de tweede ep van electronicaduo NNENN (spreek uit als en en, en en). Johanneke zoekt met haar teksten een weg naar je kern terwijl Tonny’s soundscapes je bij je lurven pakken en door elkaar schudden. Verbinding en dreiging gaan hand in hand. NNENN vindt inspiratie in de koude motregen van het dagelijkse nieuws, hartenkreten van dichters, goede gesprekken, psychedelische films en een flonkerende sterrenhemel. Op Shine Down Back herken je invloeden van Portishead, Björk en Massive Attack.

NNENN zuigt je een wereld in waar licht en donker om voorrang strijden.

NNENN – Snapshots of Eternity (2015)
Release: 13 november 2015
Label: ONusual Records | Coast to Coast

Snapshots of Eternity is het debuutalbum van electronicaduo NNENN (spreek uit als en en, en en). De synergie tussen singer-songwriter Johanneke ter Stege en producer Tonny Nobel levert meer op dan muziek alleen. NNENN: “Meteen toen we begonnen met opnemen wisten we dat we onsterfelijk wilden zijn, omdat het zo inspirerend en intens was om samen te werken dat het zonde zou zijn als het ooit voorbij zou gaan. Niets is echter eindeloos, behalve de eeuwigheid misschien.” Na ruim een jaar lang schrijven, schaven en schrappen is er een album waarop ze het verhaal vertellen over hun gezamenlijke fascinatie: de tijd. Dit sluimert door in de foto’s en gedichten die onderdeel zijn van het album. Op Snapshots of Eternity horen muziek, poëzie en fotografie net zoveel bij elkaar als Tonny en Johanneke zelf.

Pim van de Werken was co-producer van Snapshots of Eternity.

Het album bestaat uit een bedrukt “diepvrieszakje” met daarin 12 gedichten, 12 foto’s en de cd. Hoe de gedichten, foto’s en muziek bij elkaar horen mag de lezer en luisteraar helemaal zelf bepalen.

Download of stream Snapshots of Eternity via  iTunes / Spotify / Youtube / Google Play Music / Deezer Soundcloud

NNENN – All Right (2015)
Release: 18 april 2015
Label: ONusual Records

All Right is de eerste ep van electronicaduo NNENN (singer-songwriter Johanneke ter Stege en producer Tonny Nobel) en het resultaat van een spontane studiosessie. Het duo was niet alleen overweldigd door de muziek die ze maakten, maar ook door elkaar. Het bleek het startsein van een vruchtbare samenwerking.

Download of stream All Right via  iTunes Spotify / Youtube / Google Play Music / Deezer / Soundcloud

 

NNENN - Shine Down Back