Zoeken

See me notice you - Arnhemse Meisjes

Poëtische voorstelling met moderne dans en zonder grens tussen podium, publiek en artiest.

‘See me notice you’ gaat over het verlangen naar fysiek contact in een samenleving die 24/7 online en bereikbaar is. Via dans en muziek maken de Arnhemse Meisjes en Rosine Langbroek gedurfd en ongedwongen offline-contact, zoeken de grenzen op met alle ongemakkelijkheden van dien en weten de kijker te raken met hun gelaagde lichtvoetigheid.

Met hun toegankelijke buitentheater halen ze de poëtische kwaliteit en ervaring van hedendaagse dans de donkere theaterzaal uit, en brengen dit naar het publiek toe. Om die reden kregen ze tijdens de Arnhemse Uitnacht 2020 de Cultuurprijs Arnhem uitgereikt. De jury zegt erover:

De voorstellingen/ performances vinden plaats op ongebruikelijke locaties waardoor er een ander en ongewoon contact met het publiek ontstaat.

Credits

Concept & performers: Inbal Abir, Yeli Beurskens, Anna Fransen & Kim Tuerlings | Compositie & live muziek: Rosine Langbroek | Met dank aan Eve Hopkins, Riet Mellink, Hans Vermunt & Francesco Barba

‘See me notice you’ wordt ondersteund door Provincie Gelderland, Gemeente Arnhem, Prins Bernhard Cultuurfonds, BNG Cultuurfonds & Triodos Foundation.

Teaser