Zoeken

Bartokplein Bruist!

Seizoensopening zondag 8 september

Op zondag 8 september 2019 van 14.00 tot 18.00 uur vieren we Bartokplein Bruist met het feestaardvarken als middelpunt. Het wordt een geweldige middag met dans- en muziekvoorstellingen van verschillende De Nieuwe Oost-makers, rondleidingen, exposities en een boekenmarkt. Hiermee openen de culturele ondernemers van het Bartokplein het Arnhemse culturele seizoen.

Jonge makers bij Theater a/d Rijn

Bij Theater a/d Rijn geeft Mart van Berckel een inkijkje in het maakproces van zijn voorstelling Continenten. Booi Kluiving laat een kleine preview zien van zijn voorstelling Let’s Play, die in februari 2020 in première gaat. Daarnaast zijn er rondleidingen door ons bijzondere pand, waarbij je een kijkje achter de coulissen krijgt.

Talent op de buitenpodia

Er staat ook heel veel talent op de verschillende buitenpodia. Wibo Kosters speelt met Vera Bon een aantal nummers van zijn gloednieuwe elpee Wegenkaart. De Arnhemse Meisjes zoeken offline contact met hun dansvoorstelling See me notice you. Tijdens Talkpoeder ontmoeten schrijvers (o.a. Koen Frijns) en muzikanten elkaar op het podium en ontstaat er een spannende nieuwe samenwerking. Wegens succes herhaald: de presentatie van The JAM onder leiding van danser Fernanda da Silva (danscollectief Arnhemse Meisjes en The Groovy Project).

Daarnaast is er nog veel meer te doen, bekijk het hele programma hier.